FES-TE SOCI

MODALITATS DE COL·LABORACIÓ

fes_te soci

Podeu col·laborar amb nosaltres com a  Soci Numerari si sou empreses consultores d’enginyeria d’instal·lacions, sota fórmules legalment establertes, amb suficient experiència, dedicació i responsabilitat totals en l’àmbit d’actuació descrit, que aporteu els vostres serveis professionals a tercers i baseu la vostra remuneració majoritàriament en els honoraris rebuts en contrapartida de serveis de càlcul i direcció d’instal·lacions.

Si sou un altre tipus d’empresa del sector de l’edificació i també esteu interessats en el nostre projecte, podeu col·laborar amb nosaltres com a Socis Protectors, i així participar en els nostres grups de treball, tenir presència al web de l’ACI i organitzar conjuntament amb el nostre equip les jornades i dinars tècnics que considereu més interessants.

Per últim, també tenim establerts convenis de col·laboració amb altres entitats i associacions i amb mitjans de comunicació especialitzats, que ens garanteixen una major difusió de la tasca i les activitats de l’ACI.

 

Si compartiu els nostres objectius i esteu interessats en col·laborar amb l’ACI, envieu-nos un correu i ens posarem en contacte amb vosaltres per a facilitar-vos tota la documentació necessària.